(+45) 30 60 55 30 mad@catering4u.dk

Brunch ud af huset i Nordsjælland

Velsmagende brunch ud af huset i Nordsjælland

Skal du holde brunchfødselsdag, guldbryllup eller servere brunch til morgenmødet i virksomheden? Få din helt egen buffet leveret som brunch ud af huset i hele Nordsjælland. Vi har sammensat forskellige delikate brunchmenuer, som passer til enhver lejlighed. Her kan du læse om de forskellige muligheder for brunch buffet leveret til dig. Du har også mulighed for at sammensætte din helt egen menu. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere.

Få en klassisk brunchbuffet som en del af brunch ud af huset i Nordsjælland

Skal det være helt klassisk, så er det denne buffet du bør bestille. Her får du både hjemmebagt brød, pålæg, wienerbrød, skyr, frugt, lun leverpostej, røræg, bacon og pølser. Det vil være en sikker favorit for alle i selskabet.

Du kan se den fulde menu lige her >

Luksus brunch ud af huset i Nordsjælland

Når det skal være lidt mere luksuriøst bør du overveje vores luksus brunch buffet.

Alle vores ingredienser er nøje udvalgt for at sikre, at du får den bedste kvalitet og smag. Vi bruger kun de friskeste og mest lokale produkter, og vores kokke sørger for, at alle retter er tilberedt med kærlighed og omhu.

Foruden friskbagt brød, ost, delikat kødpålæg og hjemmelavet marmelade får du blandt andet også hjemmelavede vafler, tærte, ingefærshot, æggekage, laksemousse og meget mere.

Se den fulde menu her >

Vil du bygge din egen brunchmenu?

Ved du præcis, hvad du kan lide, så er byg selv brunch buffeten muligvis det rette valg for dig. Her sammensætter du selv buffetens indhold ud fra vores fulde menukort. På listen finder du alle retterne fra både den klassiske brunch og luksus brunchen. Du finder også en lang række lækre retter, som ikke er en del af de andre menuer. Her har vi blandt andet kager, pandekager, frugtsalat, hjemmelavet nutella, smoothies, spicy pølser, wraps med laks og frikadeller.

Se den fulde liste her og sammensæt den perfekte menu.

Få yderligere information eller bestil en brunch ud af huset i Nordsjælland allerede i dag

Vil du gerne vide mere eller bestille brunch ud af huset? Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 30 60 55 30, sende en mail til mad@catering4u.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.