(+45) 30 60 55 30 mad@catering4u.dk

Hvem er vi

 ”Vores mission er at lave mad baseret på friske råvarer, med inspiration fra det nordiske køkken”

Sima Ramazanloo

Jeg har med mine 8 års erfaring indenfor restaurationsbranchen og event branchen, opnået kvalifikationer inden for ledelse samt fået en bred forståelse for service.

For mig handler service om at kende kundens behov og lytte til hvad de ønsker, for herefter at opfylde behovet bedst muligt – og mere til

Peder Jensen

Jeg er uddannet kok og min største passion er at lave mad. Jeg er kvalitetsbevidst når det kommer til mad, og derfor går jeg særdeles op i kvaliteten af råvarer. Jeg laver mad fra bunden med kærlighed og finder primært inspiration fra det Nordiske køkken. For mig er det visuelle ved maden ligeså vigtigt som smagen, idet kunden først ser maden.

Læs mere om os her

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.