Gammeldags menu – 3 retter
Vores gammeldags 3 retters er lavet til, at man selv skal færdiggøre tingene og anrette på tallerkener
Rejerne er klar og ligger i en bøtte. Dild dressingen i en bøtte, klar til at smører i bunden af tallerknen. Hjertesalaten, tomater og de friske asparges er skåret og ligger klar i bøtter. Det ristet rugbrød ligger i bøtte klar til anretning
Det hele anrettes på tallerkner som man ønsker
Brødet skal blot skæres, dertil medfølger der brødkurve
Smør er skåret og klar at servere
Den gammeldags oksesteg er færdig stegt og klar til at skære. Bønnepuren skal lunes i en gryde som medfølger. De fyldte tomater er lavet og klar til servering. De glasrede perleløg er glaseret lidt, skal dog lunes op i oven i ca. 10 min. Kartoflerne er i en gryde, som blot skal koges i ca. 30 min.
sky saucen skal varmes på komfuret, i den gryde der medfølger
Det hele anrettes på tallerkner. Vi anbefaler dog at i servere kartofler samt sovs separat.
Citronfromagen er lavet, og støbt i skåle, den hvide chokoladecreme skal sprøjtes på toppen. De marinerede brombær skal ligges på toppen, 3 stk. til hver. Twill sættes op af cremen.
Gammeldags menu – buffet
Forretten er færdiganrettet på fade, der skal blot 1 stk. sprødt rugbrød på rejefadet.
Vitello tonnato er færdiganrettet på fade, der skal dog drysses med croutoner inden servering.
Brødet skal blot skæres, dertil medfølger der brødkurve
Smør er skåret og klar til at servere
Hovedretten herunder unghanebryst er færdigstegt og skal blot skæres ud og anrettes på fadet som medfølger. Gammeldags oksesteg er færdigstegt og skal blot skæres ud, og anrettes med de glaseret perleløg i fadet der medfølger
Saucen skal varmes på komfuret i den gryde der medfølger
Kartoflerne er færdiganrettet og klar til servering
Waldorfsalaten og den grønne salat er færdiganrettet på fade/skåle
Desserterne er færdig anrettet og klar til servering. Hindbærsaucen er i en skål ved siden af.
Frokostmenu – buffet
I frokost buffeten er alt det kolde færdiganrettet på fade
Kalkuncuvetten skal blot skæres og anrettes på fadet, sammen med de bagte rodfrugter
Spidsbrystet er skåret og ligger i en bakke med væde over, det skal blot anrettes på fadet der medfølger
Saucen skal varmes i gryden som medfølger
Brødet skal blot skæres, dertil medfølger der brødkurve
Smør er skåret og klar at servere
Receptionsmenu
Receptionsmenuen er færdiganrettet, og klar til at sætte på buffet
De varme er anrettet på fade og klar til servering
Brødet skal blot skæres og anrettes i brødkurve der medfølger
Tapas menu
Alle retterne er færdiganrettet og klar til servering. De kolde retter og desserter er anrettet på fade, klar til servering
Brødet skal blot skæres, dertil medfølger der brødkurve
Smør er skåret og klar at servere
Luksus brunch – buffet
Alle kolde retter er færdiganrettet på fade
De varme retter er færdiganrettet og klar til servering
Rugbrød, franskbrød og boller skal skæres og anrettes i brødkurve
Smør er skåret og klar til servering
Klassisk brunch – buffet
Rugbrød, franskbrød og boller skal skæres og anrettes i brødkurve
Smør er skåret klar til servering
Alle de kolde retter er færdiganrettet på fade
De varme retter er færdiganrettet og klar til servering
Generelt info til alle menuer
- Der medfølger ét menu skilt til alle buffeter i A5 str.
- Der medfølger varmeplader til alle buffeter
- De lune retter ankommer færdiganrettet i termokasser, så de holder på varmen
- De lune retter kan holde sig varme i varmekasserne i max. 3 timer
- Der er fade/skåle og sovsekander med til at anrette på
- Alle de kolde retter er færdiganrettet på flotte porcelænsfade
- Det anbefales at holde maden kølig ved 5 grader
- Der medfølger IKKE tagtøj til menuerne
- Leveringstidspunkt aftales individuelt
- Aflevering af tingene skal aftales på forhånd