(+45) 30 60 55 30 mad@catering4u.dk

Vejledning

Gammeldags menu – 3 retter

Vores gammeldags 3 retters er lavet til, at man selv skal færdiggøre tingene og anrette på tallerkener

Rejerne er klar og ligger i en bøtte. Dild dressingen i en bøtte, klar til at smører i bunden af tallerknen. Hjertesalaten, tomater og de friske asparges er skåret og ligger klar i bøtter. Det ristet rugbrød ligger i bøtte klar til anretning

Det hele anrettes på tallerkner som man ønsker

Brødet skal blot skæres, dertil medfølger der brødkurve

Smør er skåret og klar at servere

Den gammeldags oksesteg er færdig stegt og klar til at skære. Bønnepuren skal lunes i en gryde som medfølger. De fyldte tomater er lavet og klar til servering. De glasrede perleløg er glaseret lidt, skal dog lunes op i oven i ca. 10 min. Kartoflerne er i en gryde, som blot skal koges i ca. 30 min.

sky saucen skal varmes på komfuret, i den gryde der medfølger

Det hele anrettes på tallerkner. Vi anbefaler dog at i servere kartofler samt sovs separat.

Citronfromagen er lavet, og støbt i skåle, den hvide chokoladecreme skal sprøjtes på toppen. De marinerede brombær skal ligges på toppen, 3 stk. til hver. Twill sættes op af cremen.

Gammeldags menu – buffet

Forretten er færdiganrettet på fade, der skal blot 1 stk. sprødt rugbrød på rejefadet.

Vitello tonnato er færdiganrettet på fade, der skal dog drysses med croutoner inden servering.

Brødet skal blot skæres, dertil medfølger der brødkurve

Smør er skåret og klar til at servere

Hovedretten herunder unghanebryst er færdigstegt og skal blot skæres ud og anrettes på fadet som medfølger. Gammeldags oksesteg er færdigstegt og skal blot skæres ud, og anrettes med de glaseret perleløg i fadet der medfølger

Saucen skal varmes på komfuret i den gryde der medfølger
Kartoflerne er færdiganrettet og klar til servering

Waldorfsalaten og den grønne salat er færdiganrettet på fade/skåle

Desserterne er færdig anrettet og klar til servering. Hindbærsaucen er i en skål ved siden af.

​Frokostmenu – buffet

I frokost buffeten er alt det kolde færdiganrettet på fade

Kalkuncuvetten skal blot skæres og anrettes på fadet, sammen med de bagte rodfrugter

Spidsbrystet er skåret og ligger i en bakke med væde over, det skal blot anrettes på fadet der medfølger

Saucen skal varmes i gryden som medfølger

Brødet skal blot skæres, dertil medfølger der brødkurve

Smør er skåret og klar at servere

Receptionsmenu

Receptionsmenuen er færdiganrettet, og klar til at sætte på buffet

De varme er anrettet på fade og klar til servering

Brødet skal blot skæres og anrettes i brødkurve der medfølger

Tapas menu

Alle retterne er færdiganrettet og klar til servering. De kolde retter og desserter er anrettet på fade, klar til servering

Brødet skal blot skæres, dertil medfølger der brødkurve

Smør er skåret og klar at servere

Luksus brunch – buffet

Alle kolde retter er færdiganrettet på fade

De varme retter er færdiganrettet og klar til servering

Rugbrød, franskbrød og boller skal skæres og anrettes i brødkurve

Smør er skåret og klar til servering

Klassisk brunch – buffet

Rugbrød, franskbrød og boller skal skæres og anrettes i brødkurve

Smør er skåret klar til servering

Alle de kolde retter er færdiganrettet på fade

De varme retter er færdiganrettet og klar til servering

Generelt info til alle menuer

  • Der medfølger ét menu skilt til alle buffeter i A5 str.
  • Der medfølger varmeplader til alle buffeter
  • De lune retter ankommer færdiganrettet i termokasser, så de holder på varmen
  • De lune retter kan holde sig varme i varmekasserne i max. 3 timer
  • Der er fade/skåle og sovsekander med til at anrette på
  • Alle de kolde retter er færdiganrettet på flotte porcelænsfade
  • Det anbefales at holde maden kølig ved 5 grader
  • Der medfølger IKKE tagtøj til menuerne
  • Leveringstidspunkt aftales individuelt
  • Aflevering af tingene skal aftales på forhånd